Skip to main content

BRANDWACHT INHUREN VOOR EVENEMENT

GEDIPLOMEERD, PROFESSIONEEL EN ERVAREN

Bij een brandwacht denkt men al snel aan het voorkomen van brand tijdens een festival of evenement. Een gediplomeerde brandwacht is echter inzetbaar op meerdere plaatsen en heeft een ruimere functieomschrijving dan in eerste instantie wordt verwacht. Naast de reguliere beveiligingsdiensten, kunt u bij ons ook terecht voor het inhuren van gediplomeerde brandwachten.

Brandpreventie en brandbestrijding is onze prioriteit. Ons personeel is in de dan ook basis getraind in het preventief actie ondernemen om onveilige (brand)situaties te voorkomen en de veiligheid van u, uw personeel en bezoekers te waarborgen. Maar ook het naleven van veiligheidsprocedures en het adequaat handelen tijdens een calamiteit is hen niet onbekend. De flexibiliteit van onze professionals zorgt ervoor dat zij op meerdere manieren inzetbaar zijn, bijvoorbeeld in een controlerende of veiligheidsfunctie. 
Al ons personeel is erkend met een Rijksdiploma en volgen met regelmaat een opfrissingscursus. Zo kunt u erop vertrouwen dat zij op de hoogte zijn van de meest recente wet- en regelgeving.

GEDIPLOMEERDE BRANDWACHT INHUREN

Onze brandwachten zijn zowel vast als ad-hoc in te huren en voornamelijk werkzaam in de evenementensector. Ook wanneer u op zoek bent naar personeel tijdens een meerdaags evenement, kunt u bij ons terecht. Ook wanneer u last minute op zoek bent naar personeel, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en inzetbaarheid. 

UURTARIEF VAN EEN BRANDWACHT

Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een oriënterend gesprek in te plannen. Wenst u direct een vrijblijvende offerte te ontvangen? Na een korte, telefonische kennismaking zijn wij vaak al in staat een passende offerte toe te sturen.