Skip to main content

PROFESSIONELE CAMERABEVEILIGING

PREVENTIEVE EN CORRECTIEVE BEVEILIGING

Tegenwoordig worden beveiligingscamera’s veelvuldig ingezet om de veiligheid van gebouwen, goederen en personen te waarborgen. Of het nu gaat om preventieve beveiliging, waarbij de camera’s duidelijk zichtbaar zijn, of correctieve beveiliging (verborgen systeem), wij kunnen de installatie voor u verzorgen. Door de veelzijdigheid van de huidige beveiligingssystemen, behoort het leveren van maatwerk ook tot de opties.

BEVEILIGINGSCAMERA LATEN INSTALLEREN LIMBURG

Zou u graag een beveiligingscamera laten installeren in regio Limburg? Of bent u eerder op zoek naar een volledig beveiligingssysteem, dat 24/7 via een internetverbinding bereikbaar is? In samenwerking met een vaste leverancier, kunnen wij u voorzien van de nieuwste camerasystemen, waarbij wij ook nog eens de installatie van uw nieuwe systeem volledig op ons nemen.

De functies van de beveiligingscamera’s zijn zeer uiteenlopend en dus breed toepasbaar. Van een totaaloverzicht van een gehele ruimte, tot inzoomen op gezichten van personen die de betreffende ruimte betreden (gezichtsherkenningsfunctie), de mogelijkheden zijn eindeloos.

Naast dat het camerasysteem kan worden gekoppeld aan een alarmsystem, bieden vele systemen ook de mogelijkheid de camerabeelden direct online te streamen. Dit zorgt ervoor dat u altijd via een internetverbinding kunt inloggen en de veiligheid van uw … kunt waarborgen. Door middel van een koppeling met een harddiskrecorder kunt u de beelden ook langere tijd bewaren.

BEVEILIGINGSCAMERA’S OP BOUWPLAATSEN

Het gebruik van beveiligingscamera’s op bouwplaatsen in de afgelopen jaren sterk toegenomen. Het gaat vaak om mobiele camera palen, welke gelijk uitgelezen kunnen worden door middel van een app op een mobiele telefoon, tablet of pc/laptop. Deze tijdelijke systemen kunnen ook door ons worden geleverd. Neem gerust contact met ons op voor de bijbehorende tarieven of meer informatie.

CAMERASYSTEMEN EN PRIVACYWET

De Privacywetgeving en beveiligingscamera’s gaan vaak nauw samen. Zo dient er rekening gehouden te worden met verschillende bepalingen, welke zeer afhankelijk zijn van de situatie. Uiteraard zijn wij als professioneel installateurs op de hoogte van deze wettelijke bepalingen. Naast de installatie van de camera, kunnen wij u indien nodig dan ook adviseren omtrent de wet- en regelgeving.

BEVEILIGINGSCAMERA INSTALLATIE KOSTEN

BEVEILIGINGSCAMERA LATEN INSTALLEREN

De kosten van een beveiligingscamera en de installatie hiervan, zijn volledig afhankelijk van uw wensen. Vandaar dat wij geen vast kostenplaatje kunnen overleggen. Vanzelfsprekend gaan wij graag met u in gesprek om uw wensen door te nemen en de bijpassende mogelijkheden met u te bekijken. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.