Skip to main content

EVENEMENTENBEVEILIGING REGIO LIMBURG

WERKZAAM IN LIMBURG, GELDERLAND EN BRABANT

De aanwezigheid van goede beveiliging tijdens een evenement is een belangrijk onderdeel van de productie. Op deze manier waarborgt u niet alleen de veiligheid van uw gasten, maar ook van uw personeel, de aanwezige hulpdiensten en uzelf. Gedurende de afgelopen jaren heeft De Vink Security een ruime ervaring opgebouwd wanneer het gaat om beveiliging op evenementen. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de provincies Limburg, Gelderland en Brabant.

Onze medewerkers zijn in geval van een calamiteit getraind om de rust te bewaren en oplossingsgericht te denken. Door snel, maar goed doordacht te handelen kan de veiligheid van de aanwezigen snel weer worden gewaarborgd. Ook wanneer u slechts een advies zou wensen te ontvangen van onze medewerkers, denken zij in iedere situatie graag met u mee.

OPSTELLEN BEVEILIGINGSPLAN EVENEMENT

Vele aspecten komen aan de orde bij het opstellen van een beveiligingsplan voor een evenement. Dit kan zeer overweldigend zijn, zeker wanneer u over minder ervaring in de evenementenbranche beschikt. Onze dienst gaat verder dan het leveren van beveiligers tijdens het evenement. Ook in het voortraject denken wij graag met u mee.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat u een passend advies te geven met betrekking tot de aanwezigheid van beveiliging. Hierbij kunt u denken aan het door ons geadviseerde aantal aanwezige beveiligers, de positie van de beveiliging en het voorkomen. Wenst u dat de beveiliging zichtbaar aanwezig is, of heeft u liever dat zij opgaan in het aanwezige publiek?

PROFESSIONELE BEVEILIGING EVENEMENTENBRANCHE

Naast de benodigde veiligheidstrainingen en -cursussen van onze beveiligers, hechten wij zeer veel waarde aan het uitstralen van de bijpassende professionaliteit en gastvrijheid. Hierdoor kunnen wij u kwaliteit bieden waar u als organisatie om vraagt en waar wij zelf ook achter staan.
Daarnaast kunnen onze representatieve beveiligers direct fungeren als gastheer of gastvrouw. Zo creëert u één aanspreekpunt voor zowel de bezoekers als uzelf.

Bent u op zoek naar het waarborgen van de veiligheid met behulp van professionele beveiligers? Wij verzorgen dit graag voor u. Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.