Skip to main content

OPGELEIDE VERKEERSREGELAARS VOOR EVENEMENTEN

ONDERSTEUNING TIJDENS PUBLIEKSEVENEMENTEN

In vele dagelijkse situaties wordt een beroep gedaan op verkeersregelaars. Denk bijvoorbeeld aan het in goede banen leiden van vele bezoekers tijdens grote publieksevenementen, bij scholen, stadsfeesten, recreatiegebieden of uitgaansgebieden. Dit kan betrekking hebben op voertuigen, maar ook het begeleiden van bezoekersstromen is ons niet onbekend. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

ERVAREN EVENEMENTENVERKEERSREGELAARS

Op ieder punt waar verkeer door een buitengewone situatie ontregeld dreigt te worden of waar verkeer omgeleid dient te worden, kan een ervaren (evenementen)verkeersregelaar uitkomst bieden. Onze opgeleide verkeersregelaars beschikken over de benodigde papieren en de daarbij behorende ervaring. Door de opvallende kleding, zelfverzekerd handelen en doortastend optreden “dwingen” onze verkeersregelaars het verkeer zijn of haar aanwijzingen op te volgen.

Indien gewenst nemen wij alle taken wat betreft het verkeer voor u uit handen, zodat u en uw team zich kunnen concentreren op andere uitvoerende taken.

VERKEERSREGELAAR VERPLICHT DOOR GEMEENTE

Voor sommige evenementen wordt door de betreffende gemeente de inzet van evenementenverkeersregelaars verplicht gesteld. Hierbij gaat het vaak om evenementen waarbij veel voertuigen worden verwacht. Door de verplichting van de evenementenverkeersregelaars, wordt ook het opstellen en aanbieden van een verkeersplan door de gemeente verplicht gesteld. 

Onze verkeersregelaars zijn bevoegd om tijdens dusdanige evenementen te worden ingezet. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij denken graag met u mee. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het bespreken van de mogelijkheden.