Skip to main content

HONDENBRIGADE INHUREN IN VENRAY EN OMSTREKEN

MINIMALISEER DE KANS OP ONREGELMATIGHEDEN

Naast gecertificeerde beveiligers, werken wij ook samen met hondengeleiders. Zij zijn gespecialiseerd in het bewaken van risico-evenementen en risico-objecten. Heeft u vragen over de inzet van een hondenbrigade? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

HONDENGELEIDERS ALS PREVENTIEVE BEVEILIGING

De hondengeleiders van de Vink Security zijn preventief aanwezig. In de avond- en nachturen surveilleren wij ter preventieve controle rondom uw bedrijf en/of object of tijdens uw evenement. Dankzij de aanwezigheid en goede observatie door onze goed opgeleide beveiliger (met hond) wordt het risico op onregelmatigheden sterk verkleind in de buurt van uw bedrijf en/of object. Zo wordt de kans op vernieling, inbraak en op andere vormen van derving en criminaliteit teruggebracht en kunnen wij tijdig ingrijpen bij calamiteiten en/of onregelmatigheden.

SAMENWERKINGEN MET POLITIE EN GEMEENTES

Naast onze vaste cliënten, werkt De Vink Security onder andere samen met de politie en verschillende gemeentes. Hierdoor zijn wij vaak op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving en gemeentelijke verordeningen.

Daarnaast werken wij vanzelfsprekend volgens strikte richtlijnen die zijn opgenomen in de regelgeving van de VPB (Vereniging van Particuliere Beveiligingsorganisaties) en welke tevens zijn erkend door het Ministerie van Justitie.