Skip to main content

WAT IS PERSOONSBEVEILIGING?

DISCRETE EN GEPASTE WERKWIJZE

Bij persoonsbeveiliging staat optimale bescherming en privacy voorop. Of u nu bescherming wenst voor een belangrijke gast of voor uzelf, wij van De Vink Security kunnen chauffeurs, persoonsbegeleiders en persoonsvervoer voor u realiseren. Ook gedurende een langere periode.

Privacy en veiligheid staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Tijdens iedere opdracht zullen wij er alles aan doen om de privacy en veiligheid voor u te waarborgen. Daarnaast hechten wij waarde aan vrijheid en vinden wij het dan ook belangrijk dat u zich op geen enkele manier beperkt voelt in uw bewegingsvrijheid. Door onze discrete en gepaste werkwijze, kunt u zich concentreren op wat voor u belangrijk is.

PERSOONSBEVEILIGING REGIO LIMBURG
Het inhuren van persoonsbeveiliging betreft in de meeste gevallen maatwerk. Vandaar dat wij graag tijdens een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden en wensen met u doornemen. Denkt u bijvoorbeeld aan passieve of actieve persoonsbeveiliging? De keuze hangt vaak samen met de mate van verwachte dreiging. Wij denken hierin graag met u mee.

Onze opdrachtgevers bevinden zich voornamelijk in regio Limburg, Gelderland en Brabant, maar wij zijn ook regelmatig werkzaam buiten ons vaste gebied. Twijfelt u of wij iets voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

INHUREN VAN PERSOONSVERVOER

Wilt u speciaal vervoer voor uzelf of voor uw VIP’s/artiesten tijdens een bijzondere happening en/of gebeurtenis? Bent u uitgenodigd voor een galaparty of een festival? De Vink Security kan u voorzien van speciaal vervoer inclusief chauffeur en/of security guards. Deze diensten worden uitermate discreet uitgevoerd door zeer ervaren en professionele beveiligers, waarbij de veiligheid en privacy van u als opdrachtgever of VIP/artiest voorop staat.