Skip to main content

RECEPTIEDIENSTEN LIMBURG

EEN GOEDE EERSTE INDRUK VOOR UW BEDRIJF

De receptie van uw bedrijf is vaak het visitekaartje bij binnenkomst. Een gastvrij en vriendelijk onthaal bepaalt voor een groot deel de sfeer en kwaliteit die uw organisatie overbrengt. Mede hierdoor is een optimaal functionerende receptie van groot belang voor zowel gasten als medewerkers.

RECEPTIONIST REGIO VENRAY

De receptionisten van de Vink Security bieden u een professioneel en gastvrij welkom. De kwaliteit van onze receptiediensten begint al bij de zorgvuldige werving van onze medewerkers. Doordat wij zelf de lat voor ons personeel hoog leggen, mag u vanzelfsprekend ook veel van hen verwachten.

Onze medewerkers hebben naast hun professionele inzet, een klantgericht verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve uitstraling. Daarnaast beschikken al onze beveiligers over een EHBO/BHV diploma, zodat zij direct en accuraat kunnen handelen bij calamiteiten. 

OFFERTE RECEPTIONIST VENRAY

De Vink Security levert voornamelijk receptiediensten in regio Limburg. Uiteraard kunnen wij altijd op verzoek kijken of wij ook aan uw wensen kunnen voldoen. Een vrijblijvende offerte kan dan ook altijd bij ons worden aangevraagd. Zo weet u altijd vooraf waar u aan toe bent en wat u mag verwachten.

Zou u graag eerst met ons overleggen wat de mogelijkheden zijn, of wenst u een vrijblijvende offerte van ons te ontvangen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak. De Vink Security receptiediensten geeft u en uw gasten graag een hartelijk welkom!